29.9.2008


Tässä on Otto, mielenterveysongelmainen kääpiörihmakalani, joka tuli taloon 25.9.. Otolla on tyttöystävä nimeltään Aino, mutta niiden suhde taitaa olla aika loppuun kulunut, sillä Otto on kamalan mustasukkainen ja näykkii Ainoa aina kun silmä välttää (ihankuin rangaistaakseen tyttöä jostain :o). Yleensä Otto on kovin kiukkuinen ja härnää ja pelottelee pienempiä akvaarion asukkeja; Sateenkaarta, Tulipyrstöä ja Miljoonakalatyttöjä sekä kovin ujoa Mutru-nimistä partamonnia.

Otolla on siis vakavia mielenterveysongelmia. Poika uiskentelee ylös ja alas, ylös ja alas lähinnä kokoajan, jossain kulmassa. Joskus se polskuttelee evät hulmuten toiseen päähän allasta ja näyttää sen jälkeen kovin pöllämystyneeltä.
Otto ei myöskään hymyile. Tai noh, vain silloin kun se on keksinyt kovin ikävän tempun jollekin kämppäkaverilleen, mutta silloinkin hymy on ilkeä. Ehkä Otto oli varsin kuuluisa komean ulkomuotonsa takia edellisessä altaassa, jossa oli monia lajitovereita. Nyt Otolla ei ole muita kuin Aino ja muutama hassu miljoonakala "vastustajina", jotka kuitenkin ovat antaneet sille tilaa olla pomona. Se ei välttämättä ole tajunnut sitä itse, tai sitten sen on vain pakko näyttää että oikeasti on suurin ja komein. Otto on kovapäinen kala eikä ole vielä kertaakaan nöyrtynyt kenenkään edessä, mutta ehkä sekin päivä koittaa vielä kun se tajuaa olevansa tyhmä. Poikaa vaivaa kaikenlaisten mielenterveysongelmian lisäksi myös asennevamma ja anoreksia. En kyllä yhtään ihmettele, jos Otto kuolee yksinäisenä ja hylättynä.

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hahha kalalla mielenterveydellisiä ongelmia :-DDDD
Kivan näjönen fisu :)

Iida kirjoitti...

Joo.. tai sillä oli : D Oltiin yks päivä Flamingossa tossa pari viikkoo sit ja se sit oli kadonnu sillä välin. Otto-parka :'< vissiin kämppikset pistelly poskeensa. :o