8.12.2010

Piparipuuhastelua

Onko rentouttavampaa tapaa viettää vapaapäivä, kuin valmistelemalla joulua? No ei varmasti. Tähän ei kyllästy ikimaailmassa. Voisin kaulia sata taikinaa, painaa jokaiseen taikinaan suunnitellusti sata tähden muotoista piparimuottia ja istuskella lattialla uunin edessä katselemassa miten viimeinen pellillinen pipareita paistuu silmänräpäyksessä.


Inspiraatio. Se on ihana tunne. Kun päässä on ajatus jostain todella hienosta ja mielikuvituksellisesta.. Kun jaksaa uhrata useita tunteja sen eteen ja tietää ettei ole kiire.

Tänään päätin että joulupukin rekeä, joka tosin on tyhjä vielä tähän aikaan kuusta, vetääkin kaksi hirveä, ihan vain sen takia ettei näin etelässä poroja kuitenkaan tulla näkemään. Tai kuka sen tietää!

13 kommenttia :

Valo kirjoitti...

Oi vähänkö hieno toi reki!!

Iida kirjoitti...

Kiitos (:

Sara kirjoitti...

Vähänkö söpö :)

Beea kirjoitti...

pikkasenko ihana tuo luomus (: tuntuu hankalalta käsittää että tuommoisen voi oikeasti tehdä raaka-aineena piparitaikina, kun ite aina vaan painelee niitä perus tähti ja sydän pipareita.. (:

Iida kirjoitti...

Sara: Kiitos (:

Beea: Vaikka mitä saa aikaiseksi kuin vain käyttää mielikuvitusta (: Mulla tosin oli näihin kaikkiin valmiit muotit, mutta pelkästään hyvillä kaavoilla ja suunnittelulla saa aikaan vaikka mitä kivaa!

Mi Nuh No kirjoitti...

Upea reki! :) Sulla on aika näppärät kädet kun saat tuollaisia aikaan :P

Iida kirjoitti...

Mi Nuh No: Kiitoksia. Aikaa tosin kului nelisen tuntia.. Mutta mitenkäs sitä paremmin aikaa viettää lomapäivänä kun kaikki muut ovat koulussa ja töissä ;>

Sonja kirjoitti...

Ihanan pirtee blogi ! Ja vitsit noi piparit on hienoi :D

Iida kirjoitti...

Kiitos Sonja. Kun vain motivaatiota ja aikaa riittäisi kirjoitella useammin (: Onneksi tämä ei ole niin vakavaa.

Ansu kirjoitti...

Ihana blogi, erilainen kuin muilla :))

mennni kirjoitti...

wou, hienoja kuvia ja ihan älyttömän hieno uus banneri! :)

Iida kirjoitti...

Kiitokset myös Ansulle ja mennnille (:

Haidi kirjoitti...

ohho hieno! :)