16.5.2011

Kauppatorin juhla näyttää kivalle. Kaikki ovat niin onnellisia. Tulee hyvä mieli, vaikken jääkiekosta ymmärrä hönkäsen pölähtävää. Tänään puolen päivän jälkeen kysyin: "Voittiko Suomi maailmanmestaruuden?" ja yhdestä suusta sain kuulla: "VOITTI! Voi Luoja Iida!" Nukuin tyytyväisenä tämän tapahtuman ohi.

Pidin pidennetyn viikonlopun etelässä, saadakseni hoidettua erinäisiä asioita. Matka takaisin sujui suhteellisen nopeasti, kun sääkin vaihteli kamalasti kokoajan. Pariin otteeseen tuli kunnon sadekuuro ja mökille päästessä koko taivas oli harmaa. Ja vettä tuli tietenkin taivaan täydeltä. Oletteko muuten koskaan nähneet näin keväällä miten aurinko valaisee kauniinvihreät koivut ja taustalla on syvän siniharmaa taivas? Siinä vasta kauniit värit ja kontrasti!

Täällä on hirvittävän viileää. Taidan laittaa muutaman puun palamaan, jottei tarvitse palella yöllä.

2 kommenttia :

Tuittu kirjoitti...

:) Niin, jännä miten se on joillekin niin iso ja henkilökohtainenkin juttu ("elämäni hienoin päivä" jne...)

Me asutaan kaupingin keskustan liepeillä, ja yöllä tööttäyksiin ja metelöintiin havahtuessani ymmärsin, että ahaa Suomi on tainnut voittaa :D

Ja kyllä! Tunnen tuon näkymän, kun näkee kevään vihreän sateista siniharmaata vasten :)

Iida kirjoitti...

Kiitokset Tuittu että kommentoit ahkeraan ja vierailet blogissani; eniten iloa syntyy siitä kun saan tietää että oman elämäni positiiviset asiat tuovat iloa myös vakituisille lukijoilleni aina uudelleen ja uudelleen!