24.5.2011

Sadepäivän Ilo

Saunan lämpömittari näytti +110 astetta. Istuin alimmalla lauteella vadelma-mutanaamio kasvoilla ja jalat likoamassa vihreässä vadissa. Harjasin hampaita pitkään ja hartaasti. 

Sade rummutti peltikattoon, saunassa tuoksui toffeeshampoo. Nautiskelin lämpimässä puolisen tuntia ja lopulta siirryin kuistille kuuma pyyhe ympärilläni. Raikkaalta tuoksuvaa sadeilmaa oli helppo hengittää. Tätä olin odottanut siitä lähtien kun kesken työpäivän kävin ulkosalla, ja vastassa oli painostavan lämmin tuuli ja harmaa taivas.

6 kommenttia :

Niipu kirjoitti...

Mullaki tekis niin mieli muuttaa mökille kesäksi! Asun maaseudulla muutenki, mutta mökkielämä on jotain niin erilaista :)

Näin kaupungissa viikot asuessa (opiskelen..) kaipaa enemmän ja enemmän elämää maaseudulla peltojen keskellä lehmiä katsellen.

Iida kirjoitti...

Niipu: Kotini on myös aikalailla keskellä metsää, mutta olen sun kanssa samaa mieltä siitä että mökillä on ihan erilainen tunnelma!

Tuittu kirjoitti...

Kuulostaa NIIIIIN ihanalta!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva blogi, ulkoasusta plussaa! Joissain postauksissa vois olla enemmän kuvia mikäli mahdollista ja ne vois olla suuremmassa koossa.. muuta parannettavaa en edes löydä:) Jään seurailemaan

Iida kirjoitti...

Kiitos nea (: Kuvia en viitsi laittaa isommaksi sillä ainakaan omalla kannettavallani eivät isommat pystykuvat näkyisi kokonaisina!

Saga Nicole kirjoitti...

Miten mää törmään sun blogiin ihan uskomattoman usein :D Sun teksteihin on tosi helppo eläytyy, nyt tahon saunaan