3.7.2011

Iskelmäntäyteinen viikonloppu

Noin kuukausi takaperin voitin Facebookista Himoksen sivuilta kolmen päivän rannekkeen Iskelmän Festivaalille. Muutaman viikon mietin, että myisinkö lippuni 80€ jollekin ja pistäisin rahat säästöön, vai lähtisinkö itse katsastamaan tapahtuman. Lopulta päädyin pitämään perjantaina vapaapäivän töistä ja pyhittämään sekä perjantain että lauantain vain festareille. Kerrankos sitä. 


Hienoja artisteja oli vain muutama päivää kohden, mikä ehkä vähän harmitti. Perjantaina minua viihdyttivät parhaiten Anna Puu ja Sir Elwoodin hiljaiset värit. Silloin käytiin myös iskelmäartistikilpailu, jonka voitti oma suosikkini Holger Nelin. Odotan siis innolla uuden levyn ilmestymistä!


Lauantaina odotin Paula Koivuniemen, Popedan ja Mamban esiintymisiä, mutta petyin aika pahasti. Koivuniemeä pitää pystyssä oikeastaan enää vanhat hitit, joiden sanat kaikki osaavat ulkoa, sekä suuri porukka lahjakkaita muusikoita. Esiintyjänä hän ei ole kummoinen. Mitä pidemmälle iltaa ehdittiin, sitä kovempaa bassot pauhasivat, mikä tuntui ahdistavalta kokemattomasta keikkailijasta. Totesimme äidin kanssa, ettemme onneksi kärsi rytmihäiriöistä ja siirryimme Himos Areenalle odottelemaan Mariskan, puolen yön jälkeen alkavaa, showta. Se nainen onkin ristiriitainen paketti, sillä humppabiisit iskivät kyllä täysillä, mutta missä tahansa kappaleessa saattoi aivan yhtäkkiä alkaa psykedeelinen punkahtava säkeistö. Se latisti hieman, muuten niin loistavaa, tunnelmaa. Kuvia en lauantailta saanut lainkaan, sillä laukkujen tarkastuksessa järjestelmäkameraani ei päästetty sisään.

Kaiken kaikkiaan festivaali oli kokemuksena oikein mukava, mutta en ihan oikeasti ymmärrä kuka maksaa jopa 95€ moisesta.

Ei kommentteja :