20.12.2011

Joululeipomisia

Kyllä ihminen voi olla kärsimätön. Tai no, teinhän minä piparkakkutalooni katon kolme kertaa, eikö sen jälkeen saa jo hermot mennä? Oikeaa toteutustapaa ei vain löytynyt, enkä usko että jaksan paneutua koko tönöön enää ennen joulua. Mutta jos jaksan, olen todella tyytyväinen itseeni ja varmasti otan tuotoksestani ainakin sata kuvaa lisää!
Puolivalmiin piparkakkutalon lisäksi viime viikonloppu kului joulukarkkien teossa. Nekkuja, rocky roadia, maustesuklaata, tryffeleitä... Niistäkin ehkä vielä kuvia ennen kuin siniset paketit menevät jakoon!


Apulaisena toimi Peikon serkkupoika Mörkö.

8 kommenttia :

Kata kirjoitti...

vau, aivan upea piparkakkutalo ! miten sulla voi riittää kärsivällisyys tollaisen tekoon.. :D ihailen sun taitojas näköjään vähän kaikessa, rakastan valokuvies tunnelmaa ja selvästi sun muitakin kädentaitoja !

oon huono kommentoimaan koskaan blogeihin, joten ota tää vaikka joululahjana. :---) hiljaisena oon tätä kuitenkin jo kauan lukenut ja ihastellut. :>

Iida kirjoitti...

Kaunis kiitos Kata! (: Jokainen kommentti piristää ihanasti päivää, varsinkin kun olen itsekin todella huono kommentoimaan muiden blogeihin ja tiedän miten kamalan vaikeaa se on olevinaan. Täydellinen joululahja siis! Rauhaisaa joulua sinulle (:

ellli kirjoitti...

Ai jollain muullakin kissa tuntuu avustavan vähän joka paikassa... ;)

http://ellinkokoelama.blogspot.com/

Minka kirjoitti...

Apua, hienoin koskaan näkemäni piparkakkutalo! Miten on edes mahdollista tehdä noin upea piparkakkutalo :o! Uskomattoman upea! Aivan ihana<3

norsunvihreä kirjoitti...

Upea talo! Sun on melkein pakko tehdä sen valmiiksi, kun kommenteista päätellen en ole ainoa, joka haluaisi nähdä sen valmiina (:

Iida kirjoitti...

No niinhän se sitten varmaan on tehtävä!

sussu kirjoitti...

Hehkutan tota sun piparkakkutaloa niinku kaikki muutkin, ihan sairaan hieno! o.o

Anonyymi kirjoitti...

Voi ku on hieno piparitalo :O ja tässä blogissa on ihana rauhottava tunnelma , i like (: jäin lukijaks.

rebel-out-of-line.blogspot.com