3.4.2012

Tiikerin lumoissa

Uuteen kauppakeskus Willaan avattiin liike, joka saa pääni ihan pyörälle. Olen kuin pikkutyttö karkkikaupassa, kun katselen ympärilleni ja hypistelen tavaroita. Kauppa, josta puhun on Tiger. Kummastelin miksen ole aiemmin kuullut kyseisestä kaupasta, mutta nettisivuja selaillessani huomasin, ettei liikkeitä Suomessa olekaan kuin vasta kolme! Hauskin piirre persoonallisten tavaroiden lisäksi kaupassa on se, että kaikki myydään tasahintaan. Suurin osa tuotteista maksaa yhdestä viiteen euroa, mikä sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijan kukkarolle. 

Itse kävin jo aiemmin ostamassa viiksekkäitä rättejä, hassun mallisen tiskiharjan, sinikantisen kirjasen johon alan kokoamaan omia reseptejäni, sekä ihanan tuoksuista thai-teetä. Tänään palasin liikkeeseen ostamaan mausteita ja niille purkkeja! 

Maustepussi (60-80g) maksoi vaivaset 2€.  
Ja purnukka 1€/kpl.

4 kommenttia :

kkinnass kirjoitti...

Tuohon kauppaan voisikin piipahtaa, kuulostaa ihan kivalta. Itse asun Hyvinkäällä, enkä ole silti Willaan vielä eksynyt, ehkä tällä viikolla voisi katsoa jos siellä piipahtaisi.

Iida kirjoitti...

Mä olen kerennyt käymään tuolla jo useamman kerran, kun asun itse parin kilometrin päässä siitä. Yleensä kierrän suuret kauppakeskukset kaukaa, mutta tuo Willa on tosi mukava! En sitten tiedä alkaako sen suuruus ahdistaa siinä vaiheessa kun syksyllä aukeaa loput liikkeistä.. (:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno blogi! Randomisti kun tänne tupsahdin, niin ilmeeni oli varmasti näkemisen arvoinen kun näin tämän willa-postauksen. Sielläkin hyvinkääläisiä siis :-) Mukavan selkeä blogin ulkoasu, miellyttävä lukea! Ja tekstisi on helppoa ja mielenkiintoista luettavaa. Terv. blogisi tuleva anonyymi lukija :)

Annie kirjoitti...

Kuulostaa ihan hyvältä kaupalta! Ja halpaakin näköjään :-)