2.12.2012

Jaossa joulumieltä!

Haluaisin jakaa teidän, rakkaiden lukijoideni kesken joulumieltä. Toivoisin, että kirjoittaisitte minulle tämän päivityksen kommenttilaatikkoon pienen vapaavalintaisen viestin. Koska joulumieli kuuluu kaikille, ei ole väliä oletko aktiivinen lukija vai satunnainen sivustaseuraaja. Jos nimimerkkisi kohdalla kuitenkin lukee "anonyymi", voisitko lisätä viestiin nimesi, nimikirjaimesi tai nimimerkin, jotta tunnistan sinut.

Kaikkien viestien lähettäneiden kesken arvon joulumieltä kahdeksalle onnelliselle. Viestejä otan vastaan 6.12. asti.

7 kommenttia :

Margareta kirjoitti...

Haluan kiittää sinua siitä, että olet niin ihana sanoissasi. Sait hymyn nuosemaan huulilleni kun sanoit, että piristän päivääsi postauksillani. (: En edes uskaltanut toivoa mitään tällaista aloittaessani kirjoittamaan blogia. Ihana sinä, juuri sinunlaiset ihmiset saa minut jaksamaan blogin kirjoittamisen kanssa:3 Ihanaa joulukuuta sulle<3

jonahi kirjoitti...

Toivon paljon valoisaa joulumieltä sulle myös ja tahtoisin osallistua tähän salaperäiseen arvontaankin! :)

Heidi kirjoitti...

Paljon jouluiloa ja rauhaisaa joulunaikaa sinulle:) Kiva lukea päivityksiäsi:) Mukana ihanassa arvonnassa.

Iina kirjoitti...

Sun blogi on ihanan omaperäinen, harmoninen, rauhallinen ja monipuolinen. Pidän hirmuisesti tämän tunnelmasta, sun kauniista kuvista ja persoonallisesta tekstistä. Päivää piristää aina kovasti se, kun huomaa sun postanneen jotain uutta :) Tässä terveisiä tyytyväiseltä lukijalta, joka tahtoisi ottaa osaa myös tähän jouluarvontaan. Oikein ihanaa joulun odotusta!

iina.niskanen@gmail.com

Sara kirjoitti...

Ihanaa joulun aikaa sulle! <3

http://lifeisareasontobehappy.blogspot.fi/

Saijis kirjoitti...

Ihanan omalaatuinen blogi sulla :)! sitä on kiva ilomielin seurata!=)

saija.ritamaki@hotmail.fi
http://saijis.blogspot.fi/

Veera kirjoitti...

Joulumieltä, ihanaa !
Tuot niin paljon hyvää mieltä kommenteillasi jotka blogiini jätät, piristävät päivää ja hymyilyttävät pitkään! Kiitos niistä! Oikein ihanaa ja rauhallista joulun odotusta ja ilosta joulumieltä :)

Ps. Toivottavasti kommentti ehtii vielä mukaan? Ja hyvää Itsenäisyyspäivää!