24.4.2013

Testikerho

Olen viime syksystä asti toiminut buzzadorina, eli erilaisten uusien tuotteiden tai palvelujen testaajana. Käytännössä olen siis kirjautunut Buzzadorin nettisivuille, jolloin saan säännöllisin väliajoin kampanjakutsuja omien mielenkiinnon kohteideni mukaan. Hyväksymällä kampanjakutsun, minulle lähetetään postitse ilmainen tuotepaketti, jonka sisällön jaan ystävieni kesken. Lisäksi otan vastaan palautetta tuotteista, joista kampanjan loppuvaiheessa teen pienen raportin. 
Tällä kertaa osallistuin Veet-kampanjaan, jossa testataan erilaisia ihokarvanpoistotuotteita. Tarkoituksena on siis järjestää spa- tai saunailta ystävien kesken, jolloin tuotteita testaillaan.
Paketista löytyi siis
1 Veet Ihokarvojenpoistovoide
1 Veet In-Shower ihokarvojenpoistovoide
1 Veet ihokarvojenpoistovaha kasvoille
1 Veet Hair Minimising Moisturiser
10 Veet kylmävahaliuskoja jaettavaksi ystäville
Erilaisia buzzauskohteita on useita; pizzoista ja vauvanruoista kauneudenhoitoon ja lemmikkien muonaan. Eli jos sinuakin kiinnostaa buzzaus, laitahan kommenttilaatikkoon sähköpostiosoitteesi jotta voin lähettää sinulle kutsun osallistua mukaan! 

4 kommenttia :

Mindu Candy kirjoitti...

candymindu@gmail.com

oisin kiinnostunu:)

Anonyymi kirjoitti...

siis tarviiko olla blogia yms että pääsee tuohon buzz hommaan mukaan :D? jos ei niin mua ainakin kiinnostais tää juttu! s-posti: eeeooo@luukku.com

muutenkin tosi kiva blogi, kuvat on tosi hienoja ja hyvälaatusia!:)

Iida kirjoitti...

Blogi ei ole pakollinen asia! (: Se on vain plussa, samoin kuin facebook tai muu sosiaalinen media, jossa jaat tietoa buzzauksesta eteenpäin. Laitan sinullekin kutsun!

Sussu kirjoitti...

susanna.jalo@gmail.com

Olisin tosi kiinnostunut. Olen kuullutkin näistä "tuotetestailijoista", mutta en ole koskaa tiennyt mistä ne valitaan. :D

P.S. Blogisi on ihana :)