7.5.2013

MAKUUHUONEESEEN UUTTA ILMETTÄ

Eilinen aamupäivä meni pyöräilyretkellä keskustan Willaan. Clas Ohlsonilta löytyi säilytysjakkara, joka kapeutensa vuoksi näytti juuri sopivalta pikkuruiseen makuuhuoneeseemme. Totesimme, ettei Oiva taikka Hermes ole kumpikaan suunniteltu niin suuren paketin kuljetukseen, joten palasin tänään autolla hakemaan jakkaraa. Osto- ja myyntiliikkeestä hankitun peilin paikka on aiemmin ollut lattialla, eikä se ole siinä täyttänyt tehtäväänsä kovinkaan hyvin, mutta nyt se on päässyt sopivalle korkeudelle. Peili kuului alkujaan peilipöytään, jonka takia siinä on vain ruuvit sivussa, eikä minkäänlaista kiinnitysmekanismia selkäpuolella, enkä laiskuuttani ole sellaista siihen hommannut. 

4 kommenttia :

Nisha kirjoitti...

Onpas kaunis taso ja peili! Ma rakastan tuollaista "luonnollista"/rustiikkia tunnelmaa. Mun pitaa aina hailya siina modernin rajalla, kun miehen sisustusmaku on supermodernia :)

Iida kirjoitti...

Nisha; Moderniin, puhtaaseen ja selkeälinjaiseen on helppo yhdistää oikein rustiikkista ja kulunutta. Meilläkin on vain puolitoista vuotta vanha, siisti ja selkeälinjainen asunto, johon on helppo yhdistää kaikenlaista vanhaa (:

Iina kirjoitti...

Oo, miten kodikasta! Tykkään niin tuosta pikkupöydästä ja kukat näyttää niin kivalle! Harmittaa kun täällä ei voi pitää mitään kukkia kauheasti esillä kissojen takia. Nuo katithan järsisi kaikki kasvit ihan samantien :| Mutta tykkään just yhdistää kans tuollaista tummaa ruskeaa ja valkeaa, tosi kivan ja raikkaan näköistä :)

Iida kirjoitti...

Kiitos Iina (: