31.12.2013

UUDEN VUODEN MUISTELOT

Uusi vuosi ei oo koskaan ollut mulle mitenkään tärkeä juhla. Lapsena uuden vuoden kohokohta oli tinan valanta, sekä sipsit ja limut, sillä niitä ei meille muulloin ostettu. Ankea lapsuus, voisi joku todeta. Mutta voin väittää, että nautin niistä enemmän kuin kukaan muu koskaan! Uuteen vuoteen kuului myös saunassa käynti, ja koska lapsuuden jokaisessa vuodenvaihteessa oli suuret kinokset pehmoista lunta, kiipesimme siskon kanssa saunan pikkuisesta ikkunasta juoksentelemaan pihalle kunnes lumi kipristeli varpaissa. Tai kauhaisimme kuupalla lunta saunaan ja vilvoittelimme sillä, jos ei hankeen asti uskallettu...

Sitten ovat raketit. Ammuin itse elämäni ensimmäisen raketin vuosi sitten. Olematon mielenkiinto ilotulitteita kohtaan on johtunut siitä, että olen asunut koko elämäni ilotulitetehtaan naapurissa. Rakettien pauke pimeinä talvi-iltoina ei ollut lainkaan harvinaista. Tämän uuden vuoden päätin pyhittää kameralleni, joka on jäänyt liian vähälle huomiolle lähiaikoina. Niimpä kerrospukeuduin ja siirryin parvekkeelleni, joka sijaitsee talomme ylimmässä kerroksessa, katselemaan raketteja kameran linssin läpi!
rakettei 090!!!blog rakettei 052!!!!blog rakettei 037!!!blog rakettei 118!!!!blog
Ehkä pidänkin raketeista, ihan vain vähän...

3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Aivan olen unohtanut kiittää lähettämästäsi joulumielestä. Piristit päivää! :) Toivottavasti 2014 tuo mukavia asioita elämääsi.

-Maijuska

Iida Paavola kirjoitti...

Voi kiva että piristi (: Mä pohdinkin tässä pari päivää sitten, että onko kirjeet päässeet perille asti ollenkaan kun kukaan ei ole mitään ilmoitellut!

Iida kirjoitti...

Munkin on pitänyt tulla kiittämään aivan ihanasta jouluyllätyksestä, mutten saadessani ehtinyt ja sitten koko asia unohtui! Kiitos! Sydän piristää päivääni seinällä metallitähtien seurana :)