11.5.2015

ONNEA MINÄ

Täytin tänään 23 vuotta.
Pidin itseni hemmottelupäivän, ja etelästä kotiin palatessani kävin IKEAssa kiertelemässä ja katselemassa ihan kaikessa rauhassa. Aloitin kierroksen aamupalalla; puuroa hillosilmällä, mysliä, vaniljajogurttia ja hedelmäsalaattia, sekä keitetty kananmuna maksoivat vain 3,90€! Sillä tulin niin kylläiseksi, että jaksoin pitkälle päivään. Pieni materialisti sisälläni nautiskeli tavaroiden hypistelystä, mutta loppujenlopuksi ostokseni olivat melko vähäiset. Budjettini rajoittui 70 euroon, jotka sain syntymäpäivälahjaksi sukulaisilta. Halusin kuitenkin käyttää tuon rahan hetimmiten, jotta sitä ei tulisi käytettyä ruokaostoksiin tai muihin arkisiin hankintoihin. Lopulta kassalle asti pääsivät uusi pussilakanasetti reilu vuosi sitten ostettuun tuplapeittoon, säilytyskori kylpyhuoneeseen ja pari patenttikorkkista lasipulloa.
Palaan vielä hetkeksi viikonloppuun, sillä kävimme äidin ja siskoni kanssa katukirppiksellä, josta satuin löytämään yhdeksän samanlaista lasipurkkia, joita minulta jo ennestään löytyikin. Tokihan ne nyt oli otettava, kun yhden purkin hinnaksi ei tullut euroakaan. 
Photograph äiti by iidapaavola92 on 500px
Oli kiva käydä kotikotona vanhempien luona pitkästä aikaa. Tämä pidennetty viikonloppu oli oikea irtiotto arjesta, ja vaikka olen nyt monen tunnin ajamisesta aivan uuvuksissa, tunnen rentoutuneeni ja ottaneeni kaiken ilon irti muutamasta vapaapäivästä. Eilen, äitienpäivänä kävimme kalaravintolassa syömässä vatsamme turvoksiin ja tervehtimässä sukulaisia. Äidille olin tehnyt lahjaksi punoskorun ja virkannut sille pienen pussukan -jonka seurauksena innostuin kovasti pitsin virkkauksesta. Se olkoon siis seuraava aluevaltaus! 

Photograph pussijakoru by iidapaavola92 on 500px
Kissoja rakastavana ihmisenä minun on myös kerrottava kissakuulumiset, nimittäin vanhemmillani majaileva Peikko-lapsi voi oikein hyvin ja ilmeisesti muisti minut vaikka ei oltu pitkään aikaan nähtykään!
Photograph äiti by iidapaavola92 on 500px
Vaikka koko viikonloppu on mennyt flunssan kourissa, sain jostain voimia siivota ja somistaa kotia. Äiti laittoi mukaani mansikan taimia, pari pelargoniaa ja murattia, jotka saman tien laitoin multaan. Harmittaa, että Jalmari popsii kaikki viherkasvit, joten en sisällä pysty kasvattamaan oikeastaan mitään. Pelargoniat ja muratit koristavat nyt ulkoeteistä!

Photograph äiti by iidapaavola92 on 500px

Ei kommentteja :