11.1.2009

Unelmani jaksavat pitää minut kiinni arjessa.

Jokaisella on unelmia, joillain isompia ja joillain vähän pienempiä. Oma unelmani oli valmistua mahdollisimman pian ammattiin ja muuttaa pois Tuusulasta. Haluan maalle, pois täältä ahdasmielisestä tuppukylästä, jossa on päälle vuoden aikana tapahtunu ties mitä kamalaa (otettakoon nyt esimerkkinä Jokelan ampumavälikohtaus ja entisen kouluni palaminen). Tällä kertaa ajattelin ruokkia mielikuvitustanne enemmänkin kuvilla, kuin tekstillä.


Tuleva taloni saattaisi näyttää tältä. Ehkei ihan ensimmäinen asuntoni, mutta ehkä toinen tai kolmas. Jokatapauksessa; puinen ja vanha, mieluiten keltainen, jossa on iso piha ja mieluummin metsää kuin peltoa. (Asun keskellä peltoa nyt, joten metsä houkuttelisi...)

Koska kasvattaisin suurimman osan ravinnostani itse, tarvitsisin myös kasvihuoneen, joka saattaisi toimia pienenä tee- tai seurusteluhuoneena kesäisin...

Keittiöni olisi sekä lämminhenkinen, että kesäisen pirteä. Oikeastaan asunnossani ei ikinä tule olemaan talvea. Vain syksy, jolloin keittiössä tuoksuu hillo ja marjat; kevät, jolloin avaan jokaikisen ikkunan ja annan uuden raikkaan tuulen puhaltaa koko taloni läpi (silloin saattaa matot olla ulkona tuulettumassa); ja kesä, jolloin voi kulkea paljainvarpain ja syödä marjat tuoreeltaan puskista. Mutta ehkä talvi on sittenkin.. Pakkanen saattaa paukkua nurkissa ja askeleet ovat pehmeät villasukista. Tuskin silloin ilman kynttilöitäkään pärjää...

Ehkä jonain päivänä voin kuulla jopa kissan kehräyksen tai pienten jalkojen tassuttelun puisilla lattioilla...

7 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Voi ää, unelmiesi talo löytyy minun kotikunnastani! Kaikenlisäksi se melkein päätyi lapsuudenkodikseni.

Iida kirjoitti...

ääh, ei tuo ihan unelma ole.. ;D melkein. ja kun ite haluisin kuitenkii sisustaa ja laittaa. : D

Francis kirjoitti...

Katsos vain, unelmakämppäsi näyttää ulkoa päin täsmälleen meidän taloltamme :D

Iida kirjoitti...

Hmmh. : D onhan noita. Piiikkusen pienempi saisi olla ja piikkusen keskemmällä mettää (:

krin kirjoitti...

Kirjoitat hyvin. (: Ehkä itse kaipailen juuri sitä muotiblogityyliä, tosin ei kaikkia sama miellytä. ;> ja tämä näyttää sisitiltä blogilta! Ja hyvin tehdyltä.

Emma kirjoitti...

Lueskelin tässä sinun merkintöjäsi - ja voi taivas, sinussa on todella paljon samaa kuin minussa! Ajattelen monesta asiasta samalla lailla kuin sinä. Hämmästyin!

Jatka ihmeessä kirjoittelemista.

keas kirjoitti...

Aivan ihania kuvia ja unelmia! Omani ovat melko paljon samanlaisia, mutta ehkä haluaisin mökkini näyttävän tuolta ja normaalisti asua isommassa talossa lähempänä keskustaa kuin metsää (siksi että haluan lapsia, enkä halua lasteni joutuvan kulkemaan koulumatkoja bussilla ja kärsimään aina siitä, että kaverit asuvat liian kaukana).