18.2.2009

Vaate- ja asusteunelmia

Ehdin melkein jo vannoa, ettei täällä tule näkymään merkkiäkään tyyliblogista. Onneksi en kuitenkaan sitä tehnyt, joten nyt voin hyvällä omalla tunnolla jatkaa unelma-aiheesta. Tällä kertaa aiheena vain on pukeutuminen. Tuskin tulen tänne koskaan esittelemään jo olemassa olevia vaatteitani (ellen sitten itse ole alusta asti tehnyt), mutta tällaista voi-kun-omistaisin-tämän-ja-tämän-postauksia tulee varmasti useampikin.

Olen niin toivottoman ihastunut ruotsalaisen Gudrun Sjödénin tuotantoon, sillä sekä värit että mallit vaatteissa ja asusteissa ovat aivan ihania! Valitettavasti hinnat ovat liian korkeat omalle punaiselle marimekon kukkarolleni.

Oranssin/punaisen ja vihreän yhdistelmä toimii mielestäni aina. Ehkei itseni päällä näin räikeänä, mutta tämäkin on aivan ihastuttava esimerkki.Tässä kuvassa ihastuin tytön hiuksiin. Väri ja hiusten laatu on juuri se mitä toivoisin itselleni, mutta toisaalta olen niin tumma muuten, että uskoisin näin oranssien hiuksien näyttävän hiukan hassuilta. Mutta tuommoisen hamppuuntuvan hiuslaadun kun saisi...
Kenkien värit... Ah!
Koruja rakastavana ihmisenä lisäisin vielä värikkäisiin ja raikkaisiin (ja totta kai luonnonkuiduista valmistettuihin vaatteeisiin) vähän puuta; kuukorvakorut, sormus ja yksinkertainen, pirteän värinen riipus.

1 kommentti :

Oona kirjoitti...

Ooh, ihania vaatteita. Mäkin voisin ottaa noi, jos ois rahnaaaa....