30.7.2012

Kissanpäiviä ja fariinipullaa

Hämmästyn aina, miten Peikko osaa ilmaista mielialansa niin selkeästi. Koko lauantain se oli aivan maassa. Se kulki avoimesta ulko-ovesta sisään ja ulos, ja aina sisään tullessa se murahti kuin ilmoittaakseen olevansa paikalla. Peikko köpsähteli milloin minnekin ja nukahteli välittämättä siitä missä oli. Aamulla se nukkui kaksi tuntia keittiön matolla, kun taas yön se vietti eteisessä kenkähyllyllä kainalossaan imurin harjaspää.

Illalla se hieman piristyi löytäessään muovipussin jonne sukeltaa.


Se niistä kissahöpinöistä. Oletteko koskaan katsonut Livin ohjelmaa Leila leipoo? Suosittelen lämpimästi! Minä leivoinkin tänään Leilan ohjeiden mukaan. Tein nimittäin pienen pullataikinan, jonka pyöräytin rullalle. Sisälle tuli voita, fariinisokeria, kanelia, aivopähkinöitä ja vaniljasokeria. Leikkasin paloiksi ja asettelin pystyyn uunivuokaan. Parempaa pullaa en ole koskaan syönyt. Jos ette usko, tulkaa maistamaan!


4 kommenttia :

Ilona kirjoitti...

Jee, joku muukin kuin minä sanoo "aivopähkinä"!

Iida kirjoitti...

Ilona; muistan jossain mainittaneen, että saksanpähkinä olisi terveellisin pähkinä rasvojensa puolesta -> hyvä rasva vetreyttää aivoja (kuten omega 3) -> nimensä mukaisesti aivopähkinä (: Ei siis vain ulkonäöllinen juttu!

Ilona kirjoitti...

Haa, totta!

Jenni kirjoitti...

IHANAN VIEKEÄ BLOGI! iihihihi rakastuin! ihania ohjeita ja 'raikkaita' kuvia. jeps, ei mitää sen rakentavampaa tällä kertaa!