4.4.2013

Kintut kesäkuntoon!

Nyt kun teen vähemmän töitä, olen jaksanut perehtyä paremmin naisellisempaan puoleeni, nimittäin huolehtimaan kynsistäni, hiuksistani ja kuivista jalkapohjista. Töistä tullessani tärkein asia on ollut vain päästä suihkuun pesemään munkkirasvan haju pois, mutta nyt olen jopa silloin tällöin suihkaissut hajuvettä ranteisiin ja viilannut kynsiä muotoon.
Tänään jalkoja liotellessani lueskelin uusinta Leivotaan -lehteä ja päätin, että leivon huomenna sitruuna-unikonsiemenkakkua. Mulla on sellainen pieni muistikuva takaraivossa, että kakku olisi Ranskassa melko suosittu. Yritin googlata kakusta lisää, mutta hyvin laihaksi jäi saalis. Lauantaina selviää, onko kakku herkkujen herkku, kun ystävieni kanssa teemme pienen piknikin parvekkeellemme.

4 kommenttia :

Jenni Tuulia kirjoitti...

Miten tuo jalkakylpy suola vaikuttaa? kuoriiko se kuivaa ihoa, vai kosteuttaa vai vai? omistan nimittäin itsekkin kovin kuivat jalat :)


miracles-of-the-world.blogspot.com

minä kirjoitti...

oii onpas harvinaisen kaunis blogi ♥

Iida kirjoitti...

Jenni Tuulia: Kylpysuola liotetaan lämpimään veteen, ja se pehmittää ja kosteuttaa jalkoja (: Tehoaa huomattavasti nopeammin kuin jos vain rasvaisit jalkojasi!

Eevi kirjoitti...

hienoja kuvia!:)

http://eevihenniina.blogspot.fi/