9.4.2013

Minulla on yksi neuvo; karta tosikkoseuraa

Vietimme lauantaina useamman tunnin ystävieni kanssa ensin Willassa ja palasimme sitten luokseni tekemään pizzaa ja askartelemaan. Katoimme parvekkeelle herkkuillallisen, ja pohdimme syödessämme, miksei pizzerioiden pizzat ole paksuja ja hyvin täytettyjä. Silloin pienempikin pala riittäisi. Sattumoisin seuraavana aamuna töihin mennessä NRJllä kerrottiin, että yleisimmät virheet pizzan teossa on täyttää se liian täyteen ja laittaa juusto päälimmäiseksi. Makuasioita, sanon minä!
Sitruuna-unikonsiemenkakku ei ollut menestys. Vaikka laitoin huomattavasti vähemmän sokeria kuin ohjeessa mainittiin, kakku oli silti äklömakea. Myös pohja muistutti erehdyttävästi kengänpohjaa. Ulkonäkö kakussa sentään oli mukavan pirteä ja keväinen!
Unikonsiemeniä tuli ostettua sitten hieman enemmänkin, joten ujutin niitä sämpylätaikinaan eilen illalla!
Viikonlopun projektina tein "nilkuttimet", eli siis lyhyemmän version säärystimistä. En omista kevääksi nilkan peittäviä kenkiä, joten nämä kaverit saava lämmittää ainakin lumien sulamiseen asti. 

4 kommenttia :

Mari kirjoitti...

Ihanan taiteellinen toi sun banneri :) Ja toi pizza on tommonen kivan pirtee, nam! :)

http://elamanipunainenlanka.blogspot.fi/ tervetuloa kattelemaan :)

Elina kirjoitti...

Tosi raikas blogi! ja upeita kuvia! ryhdyn ilman muuta lukijaksi :)

täältä löydät mun blogin:
http://elamanlyriikka.blogspot.fi/

Riikka kirjoitti...

Ihana toi kakku! Mitä toi vihree tossa oikei on?

jr-myownwayofmylife.blogspot.fi

Iida kirjoitti...

Kaikki koristeet kakkuun on tehty pikeeristä (: Eli värjättyä tomusokeri-kananmunamassaa. Pistin irtopohjavuoan pohjan leivinpaperin alle ja pursotin ympyrän muotoon pikeeristä satunnaisia viivoja. Annoin kovettua ja nostin kakun päälle (: