8.6.2013

TOMAATTI-BASILIKASÄMPYLÄT

Leivontakaapin siivouksen tuloksena löysin paljon pullavuokia. Siitä tulikin mieleeni, että jos teen oikein rasvaisen, focacciamaisen leipätaikinan, ehkä sämpylät eivät tartu vuokiin. Eihän pullakaan tartu! Toisin kävi. Ovathan nuo aika söpöjä ruttusämpylöitä, ja aivan uskomattoman hyvän makuisia, mutta paperisesta vuoasta ne eivät irtoa. Äläkää siis tehkö samaa virhettä kuin minä! Suosittelen kuitenkin maustamaan leivän aurinkokuivatulla tomaatilla ja basilikalla.

4 kommenttia :

suvi kirjoitti...

nam näyttääpä hyviltä :>

Ira kirjoitti...

näyttää ihan jumalaiselta kera kirsikkatomaattien, voin vaan kuvitella miten loistavilta noi leivät maistuu vasta paistettuna kera voinokareen...

Iida kirjoitti...

Namnam (:

Laura kirjoitti...

Jösses! :0 oot törkeen hyvä kuvaaja. :-)

► my-imagination-world.blogspot.fi