19.9.2013

LEIKEKIRJA

Useimpina syksyinä innostun uusista asioista. Tänä vuonna aloitin leikekirjan, johon kerään miellyttäviä tai ajatuksia herättäviä kuvia, sekä mielenkiintoisia reseptejä! Tästä tulee hyvän mielen kirja, jonka voi kaivaa esille jos alkaa masentaa.

8 kommenttia :

Kuikero kirjoitti...

Kauniita kuvia. Mäkin olen pohtinut leikekirjan hankkimista. Pinterestiä kokeilin, mutta sinne tuli klikkailtua vähän jokainen ihankivakin kuva ja sinne arkistoihin ne myös sitten hukkui. Mitä ideaa siinä muutenkaan on kun netistä löytää parilla klikkauksella kaikki maailman kuvat? Ei mitään löytämisen iloa.

Leikkailun ja liimailuin kanssa tulisi oikeasti harkittua ja hommassa olis jotakin järkeäki :)

Iida kirjoitti...

Voi Kuikero, kyllä siinä pienessä paperisilpussa ja liimasormissa on oma hohtonsa (: Ja tuleepahan kierreltyä myös kirppareita enemmän lehtiä metsästäessä (:

Sini kirjoitti...

tosi kiva idea! Ja hienoja kuvia :)

http://onesmilecanchangeyourlife.blogspot.fi/

Jessika kirjoitti...

haha, aloitin joskus leikekirjan mut sit se innostus vähä lopahti :D tuolla se hyllyssä oottelee, pitäsköhän alottaa taas?

Iida kirjoitti...

Onneks leikekirjassa on just se hyvä puoli, että sitä voi täyttää sihen tahtiin kun huvittaa (: Unohtaa ja innostua taas uudestaan!

ellamoi kirjoitti...

Sun blogi on valtavan persoonallinen, sain täältä heti ihan hirveästi inspiraatiota. En oo aikasemmin kattonu ollenkaan tän tyylisiä blogeja ja hämmästyin positiivisesti! Kuvat on hyvänlaatusia ja kirjotat mielenkiintosista, mutta silti ihan tavallisista aiheista. Tässä blogissa on sitä jotain! :)

Iida kirjoitti...

ellamoi, voi kiva kuulla!

sannna kirjoitti...

Ompa kivan näkönen! Oon joskus itekki haaveillut tollasesta mutta en oo koskaan päässyt toteutukseen asti... :D