13.9.2013

JA JOS MAHDOLLISTA KOLME KYNTTILÄÄ

Viime keväänä ostin tomaateille parvekkeelle tarjoilupöydän Anttilasta. Nyt tein syyssiivouksen ja pöytä löysi uuden paikan sisältä kuvakollaasinurkasta, joka olikin vähän tyhjän oloinen. Huomisten nimipäivieni vuoksi äiti oli tehnyt minulle kauniin kukkakimpun ja ostanut toivomani yksinkertaisen maljakon. 

6 kommenttia :

Suvi S. kirjoitti...

Ihania kukkia! Näyttää niin kauniilta tuo nurkkaus. :)

Jonsku kirjoitti...

Blogisi pääsi blogini linkkaa blogisi- postauksen suosikkeihin! :) (hui mikä lausehirviö tää oli !)

http://life-inmy-perspective.blogspot.fi/

Iida kirjoitti...

Oi, kiva juttu Jonsku! Kerroit blogistani kauniisti. Kiitos (:

somethingveryugly kirjoitti...

Taustan kannalta vaaleansininen ei oikein miellytä omaa silmääni, mutta kiva kun värit on mietitty tarkasti ja kaikki mätsää toistensa kanssa ( bannerit, fontin värit ja tausta). Kuvat ovat hyvälaatuisia ja asiallisia, mutta oman koneen ruutu on niin pieni, että kuvat ovat liian isoja tulkittavaksi, koska yksi kuva ei edes mahdu kunnolla näytölleni. Muutenkin mua jotenkin häiritsee blogissa liian isot kuvat, koska kuvan kokonaisuutta ei näe niin helposti, tai sitten se johtuu mun huonosta näöstä :-D... teksti kivaa luettavaa, mutta en tykkää yhtään sivulle laitetusta tekstiä ( eli ei keskitetystä), mutta sekin on mielipidekysymys. Mun mielestä liikaa postauksia yhdellä sivulla, hankaloittaa sivun rullausta.

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on todella kiva ulkoasu! Osaisitko auttaa minua miten saisin itsellenikin jonkun kivan kuvion ulkoasun taustaksi siten että vain tämä valkoinen tekstipohja liikkuu ja tuo kuva taustalla on tavallaa ihan paikallaan ja toistaa sitä omaa kuviota eikä yhtäkkiä hajoa, miten minulla aina käy kun lisään jonku kuvan taustaksi ja se ei ole kivaa se... :D kiitos jo etukäteen jos pystyt auttamaan<3! =)

Iida kirjoitti...

Hei anonyymi! Kun avaat bloggerin mallin suunnittelutyökalun taustavärin kohdalta, sieltä pitäisi löytyä kohta "vieritä sivun mukana". Kun tässä ei ole ruksia, tausta pysyy paikallaan (: