10.9.2013

UPPIKSET

Lomailin pari viikkoa, ja sinä aikana sain kulutettua tuhottoman paljon rahaa. Vaikka oma budjettini meni parisen sataa miinukselle, ei pidä olla ollenkaan pahoillaan; teinhän niin hyviä löytöjä! Kesäkin meni töiden parissa niin tiiviisti, etten ehtinyt lainkaan huvitella. (Tässä vaiheessa varmaan jokainen huomaa, kuinka yritän vakuutella itselleni, miten hyvä on välillä olla nipottamatta rahan käytöstä. Mitään turhaa kun ei kuitenkaan tullut hankittua.) Ikean ostoksia esittelinkin aiemmin, ja nyt aion kertoa parista heräteostoksesta.

Viime perjantaina löysin netin syövereistä itselleni uuden ykkösputken Canoniin (Sigma 50mm f/1.4). Oikeastaan tarkoitukseni ei ollut vaihtaa tätä nykyistä 50 millistä mihinkään, mutta koska siskollani oli kova hinku saada samanlainen, lupasin myydä omani hänelle kunhan itse olen saanut tilattua itselleni uuden putken. Nyt sitten odotellaan vain uutta objektiivia saapuvaksi...

Tästä toisesta löydöstä olen ikionnellinen. Löysin nimittäin kirpparilta Uppo-Nalle -kirjoja! Aiemmin näin toisella kirpputorilla Uppiksia 20€/kpl, ja silloin tajusin että ne taitavat kohta olla jo keräilytavaraa. Näistä maksoin 6€ kappaleelta, ja ne ovat jokainen kuin uuden veroisia!

4 kommenttia :

sannna kirjoitti...

Oi että, noi on kyllä ihania kirjoja :D

Anna kirjoitti...

Aaa, uppikset on parhaimpia kirjoja koskaan! ♥ Ite omistan varmaan 6-7 kpl niitä.

Miisa torvinen kirjoitti...

Ihanan persoonallinen blogi sulla :)

www.thisiswhoiamnow-miisa.blogspot.fi

Anonyymi kirjoitti...

Ja muumejako oli seuraavaksi luvassa? ;)