20.11.2013

JOULUMIELTÄ

Nyt olisi taas aika jakaa Joulumieltä tälle vuodelle! Viime vuonna lähetin halukkaille pienen kirjekuoren, joka sisälsi oman näkemykseni lämpimästä jouluntoivotuksesta. Toivon kovasti, että kirjeiden saajat saivat kokea hetken verran, että he ovat tärkeitä ja ajatuksen arvoisia. Tänä vuonna pyrin samaan, ja siksi tästä päivästä seuraavat kaksi viikkoa haluaisin kuulla teiltä, rakkaat lukijat ja sivustaseuraajat, mistä on joulu tehty. Kerro minulle mistä asioista sinun täydellinen joulusi koostuu!

Voit jättää viestisi blogini kommenttilaatikkoon ja/tai sähköpostiini osoitteeseen iida.paavola@hotmail.fi. On kuitenkin ehdottoman tärkeää, että muistat jättää viestiisi yhteystietosi, jolloin mahdollinen joulumieli pääsee perille. Viestien määrästä riippuen valitsen tai arvon joulumielen saajat, tai jos osallistujia on viime vuotiseen tapaan alle kymmenen, lähetän sitä kaikille! 
Jännittävää joulun odotusta!

5 kommenttia :

Eeva kirjoitti...

Hei vähä siistiä että joku ihan oikeasti haluaa muistaa lukijoitaan eikä pidä sitä vaan numerona lukijapalkissa! Jännittävää huomata että oikeasti on olemassa vielä muunkinlaisia ihmisiä kuin kokovartalopeeniksiä :D

eeva.isoaho@gmail.com

Iida Paavola kirjoitti...

Eeva; harva tähän ryhtyy, mutta viime vuonnakin sain iloisia kommentteja ja kiitoksia muistamisesta kun kirjeet päätyivät perille. (:

Iida kirjoitti...

Mun joulu alkaa jo alkusyksystä, kun alotan ensimmäisten joululahjojen väkertämisen. En ole moneen vuoteen ostanut yhtäkään joululahjaa; annan mielummin itse tehtyjä juttuja! Tykkään viettää joulua aika vaatimattomasti, enkä yhtään innostu suuren luokan juhlista ja koristeluista. Muutamat jouluvalot ikkunaan, paljon kynttilöitä ja perhe kuulostaa paljon paremmalta.

Ja pakko taas sanoa, että sun blogi on ihana ja ihanaa on myös se, että haluat tehdä jotain tämmöstä! :)

iida.rotko(a)netti.fi

Iida Paavola kirjoitti...

Voi kiitos kivasta viestistäsi kaimaseni (: Seurailenkin blogiasi, ja olen saanut sinusta juuri tuollaisen kuvan; sinäkin pidät pienestä ja vaatimattomasta joulun juhlistamisesta rakkaiden ihmisten kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Minun jouluni koostuu joulurauhanjulistuksesta ja muista perinteistä perheen kanssa:)
heluna.lopponen@luukku.com