4.10.2014

PULLAPÄIVÄ!

pullat0 pullat1 pullat2
Tänään on kansallinen korvapuustipäivä, joten nyt oli hyvä syy kaivaa yleiskone muuttotavaroiden joukosta ja leipoa pullaa! Varmaan hieman taidot ruosteessa, kun korvapuusteista tuli tuollaisia kakkaroita (eikä raesokeriakaan löytynyt vaikka olin aivan varma että sitä jossain varastossa on), mutta niiiin hyvältä ne maistui.

Parhaat korvapuustit syntyy, kun ohjetta hieman muokkaa. Hieman enemmän voita, hieman enemmän sokeria, reippaasti kanelia ja omaa lemppariani vaniljasokeria.

4 kommenttia :

Kettu kirjoitti...

Voi, miksiköhän missasin ihan kokonaan tämmöisen päivän! Ehkä voin korvata sen syyslomaviikolla, olenkin pitkään halunnut tehdä itse korvapuusteja :)

Iida Paavola kirjoitti...

Korvapuustit maistuu koska tahansa. Ja aivan uunituoreen oloisen siitä saa kun lämmittää pikkusen mikrossa ja nautiskelee maitolasillisen kanssa.

Kata kirjoitti...

Olen jo pitkään ihastellut ottamiasi kuvia, niissä on aina jotenkin aivan mahtava tunnelma! Ajattelinkin kysäistä, että otatko kuvat JPEG- vai RAW-muodossa ja mitä ohjelmaa käytät muokkaamiseen? Koitan elävöittää valokuvausharrastusta uudelleen ja sinun kuvasi ovat ehdottomasti lemppareiden joukossa. :-)

Alkoi tehdä mieli korvapuusteja, vaikka en tykkääkään kanelista. :) Onnistuit siis mainiosti!

Iida Paavola kirjoitti...

Voi kiitos Kata kivasta kommentista (: Otan kuvat ihan JPEG-muodossa ja muokkailen näitä Paint Shop Pro Photo XI -ohjelmalla, jonka sain muistaakseni rippilahjaksi useampia vuosia sitten.

Olen tässä lähiaikoina harmitellut valon puutetta tässä huushollissa ja sitä miten kuvista tulee kovasta yrittämisestä huolimatta rakeisia. Pitäisi kai hieman ennakoida kuvien ottoa, eikä jättää sitä iltahämärille (: