28.11.2014

SUUNNITELMISSA UUSI HUONE

Sisustusinnostus iskee aina keväisin ja syksyisin. Tänä syksynä mulla oli niin paljon muuta tekemistä, etten ole vielä ehtinyt käydä kaupungilla ikkunaostoksilla ja seikkailla netin sisustussivuilla. Ennenkuin nyt.

Mieheni lupasi, että mökkimme takimmainen huone, joka vielä on kylmä työtila, remontoitaisiin ennen joulua "puuhahuoneeksi". Sinne siirtyisi tietokone ja nyt kammarissamme tilaa vievä pienoismallipöytä. Myös Jalmarille rakentaisimme kiipeilypuun yhdelle seinälle, ja jos vielä jää tilaa, sijoitamme Hyvinkäältä tänne roudatun rautasohvan vierassängyksi. Tänään käydessämme isolla kirkolla asioilla, pääsin kuluttamaan aikaa rautakaupassa ihastellen erilaisia tapetteja. Lattiamateriaalista pääsimme helposti yhteisymmärykseen, mutta seinien kanssa on jouduttu hieman keskustelemaan. Tapetointi on kuulemma kovin työlästä ja vaikeaa (vaikka uskoisin että siitäkin selvittäisiin), minkä vuoksi seinät olisi parempi maalata.. No, vielä minulla on aikaa totutella ajatukseen maalatuista seinistä. Niimpä päätin sukeltaa netin syövereihin etsimään inspiraatiota...
Nämä minulla jo on...
...ja jotain tämän tyylistä vielä tahtoisin!

Minusta on hirvittävän mukavaa katsella erilaisia sisustus- ja inspiraatiokuvia netistä ja saatankin tässä tehdä pienen postauksen ihan satunnaisista kuvista, jotka jollain tavalla näyttävät minun silmin mukavalle. Ihastelen usein värikkäitä ja rönsyileviä koteja ja haluaisin itsekin olla rohkea sisustaja. Useimmiten vain valitsen turhankin hillittyjä värejä ja kuoseja, sillä pelkään että kyllästyn äkkiä näyttävään ja hallitsevaan elementtiin. Lisäksi haluan sisustaa kotiani vuoden aikojen mukaan, jolloin värien pitää olla tarpeeksi neutraaleja sekä kesään että talveen. Yhtä aikaa lämpimiä ja viileitä, ja moneen muuntautuvaa. 

Ei kommentteja :