10.3.2015

PURNUKKA

Rakastan lasipurkkeja ja -purnukoita. Niitä löytyy milloin mistäkin täytettynä erikoisilla kolikoilla ja tuikkukynttilöillä, kynillä ja kuivatuilla yrteillä. Lasipurkkivillitys on levinnyt myös meidän kuiva-ainehyllyyn. Tänään löysin Clas Ohlsonilta liitutaulutarroja, jotka voi leikata haluamaansa muotoon ja jotka on mahdollista käyttää useampaan kertaan. Hintaansa nähden nämä olivat oikea löytö! Liitu tarttuu pintaan hyvin, ne on helppo pyyhkäistä kostealla puhtaaksi ja tarrapinta tuntuu kestävältä. Olen ihan varma, että seuraavalla kerralla kun nappaan purkista kiinni, teksti leviää sormieni alla kun en muista että kyseessä tosiaankin on liitutaulu. Tähän tarkoitukseen nämä eivät siis ole ihan parhaimpia, mutta kestää mitä kestää; nämä ovat kivan näköisiä!
Photograph purkitpienempi by iidapaavola92 on 500px
Missähän muualla näitä voisi hyödyntää?

4 kommenttia :

Elina kirjoitti...

Noi on kyllä parhaita! Ostin itsekin just vähän aika sitten noita samoja liitutaulutarroja :) Piristää ihanasti purkkeja :) Vinkkinä sulle, että kannattaa tilata netistä semmonen liitutaulutussi: ei leviä niin helposti eikä tule turhaa liitumurua :) Itse tilasin omani täältä: http://www.teippitarha.fi/Chalk-Ink-liitutussit

kannattaa ehdottomasti kokeilla! :)

Iida kirjoitti...

Oi kiva, kiitos!

Jonna H kirjoitti...

Hmm, ensin vähän tähän ulkoasuun. Tykkään ulkotaustasta. Itsellänikin oli blogissa kauan aikaa samantapaisia yksinkertaisia taustoja. Banneri on muuten ihan ok, mutta se ei oikeastaan kerro yhtään mistä blogi kertoo/ mistä kirjoitat. Siitä puheenollen en ole aivan varma mistä kirjoitat. Kävin tuossa sinun esittelyssä, mutta en saanut ihan varmaa vastausta. Katsoin kuitenkin muutamia postauksia ja näin alkuun vaikuttaa olevan jotain sisustukseen liittyvää?

Banneriin siis voisi enemmän panostaa ja mielestäni se voisi olla hieman matalampi eikä noin korkea jos on vain yksi kuva bannerissa. Muuten teksti on tosi helppolukuista, mutta sitä voisi ehkä olla vähän enemmänkin? Postaukset vaikuttavat kovin lyhyiltä. Kuvat ovat kauniita, tykkään niistä! Ja plussaa sivunuolesta, joten sivua tarvitse selailla aina itse ylös.

Iida kirjoitti...

Kiitos Jonna H! (: En halua rajata blogiani mihinkään tiettyyn genreen, koska täältä voi löytyä mitä tahansa! Innostun erilaisista asioista ja olisi ikävää jos en niistä voisi täällä kertoa, vain siksi että olen rajannut blogini vain tiettyihin aiheisiin.