3.3.2015

YOOGAIA

Hei ystävät!

Jotkut ehkä jo tietävätkin, että olen buzzaaja, eli saan silloin tällöin mahdollisuuden kokeilla ilmaiseksi (tai puoli-ilmaiseksi) uusia tuotteita ja palveluja. Kerron näistä ystävilleni, keskustelen aiheesta, jaan näytekappaleita ja otan vastaan palautteen, jonka sitten toimitan itse eteenpäin loppuraportin muodossa. Buzzauksesta voit lukea lisää TÄÄLTÄ. Jos kiinnostuit, laita sähköpostia minulle osoitteeseen iida.paavola@hotmail.fi, niin värvään sinutkin buzzaajaksi!

Nyt pääsemme itse asiaan. Sain kokeiltavaksi Yoogaia-sivuston, joka tarjoaa jooga-, pilates-, kehonhuolto- ja meditaatiotunteja jokaisen kotona! Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjä ilmoittautuu Yoogaian nettisivuilla tunnille ja ohjaaja opettaa webkameran välityksellä reaaliaikaisesti tunnin Suomen, Lontoon tai Hong Kongin studiolta. Ohjaaja pystyy antamaan myös henkilökohtaista opetusta, jos sinulla itselläsi on webkamera, jonka kautta ohjaaja näkee sinut. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista. Sinun ei siis tarvitse lähteä kotoasi minnekään ja voit valita mieluisan tunnin mihin aikaan päivästä tahansa! Myös aiempien päivien tallenteet ovat vapaasti käytettävissä. 

Nyt haluaisinkin jakaa tämän kokemuksen kanssanne, eli laita minulle sähköpostia osoitteeseen iida.paavola@hotmail.fi, niin laitan sinulle kampanjakoodin jolla saat kokeilla Yoogaia-sivustoa täysin ilmaiseksi kahden viikon ajan. Kokeilujakson jälkeen otat minuun jälleen yhteyttä ja annat palautetta sivustosta, sen toimivuudesta, tuntien pituudesta, määrästä, opettajista.. Mitä ikinä tuleekaan mieleen. 
Photograph kukkia by iidapaavola92 on 500px


Mukavia joogahetkiä!

2 kommenttia :

veera kirjoitti...

Hei minkälaisia tuotteita ja palveluja oot saanu kokeiluun tuolta? Ja kampanjat mihin osallistuu saa varmaan ite päättää?

Iida kirjoitti...

Mä olen itse testannut vartalovoidetta, erilaisia ihokarvanpoistotuotteita ja nyt tätä yoogaiaa. Buzzador- sivusto pyytää sua valitsemaan omia mielenkiinnon kohteita, joiden perusteella se lähettää todennäköisesti sua kiinnostavia kampanjoita. Vauvojen ruoista ja vaipoista lemmikkieläinten tarvikkeisiin, kauneudenhoitoon liittyvistä kampanjoista pizzatestauksiin. Eli oikeastaan kaikkea mahdollista.

Mulle sopivia kampanjoita tulee noin 2-4kk välein ja olen buzzannut suurin piirtein kerran vuodessa.