19.4.2015

SYNTYMÄPÄIVÄPIPPALOT

Vaikka 23-vuotissyntymäpäivääni on vielä melkein kuukausi aikaa, järjestin tänä viikonloppuna syntymäpäiväjuhlat, joihin kutsuin ystäviäni eteläisemmästä Suomesta. Koska välimatkaa on pahimmillaan reilut 300km, ei tapaaminen onnistu ihan noin vaan ja tämä viikonloppu tuntui sopivan kaikille.
Photograph herkkuja by iidapaavola92 on 500px
En kaipaa suuria. Nautin hyvästä ruoasta ja seurasta, saunomisesta ja oleskelusta. Katsoimme Muumit Rivieralla ja söimme paljon!
Photograph o by iidapaavola92 on 500px
(Kuva: Elli Amandaily)

Photograph o by iidapaavola92 on 500px
Naudanlihawokkia (valmistettuna ulkona muurikkapannulla), salaattia, pähkinöitä, erilaisia juustoja, itse leivottua artesaanileipää ja valkoviiniä. Illalla tarjosin aura-valkosipulietanoita, siskoni leipomaa herkullista tomaatti-mozzarellapiirakkaa, sitruunapullaa, minttu-suklaakääretorttua ja karkkia. Aamulla herkuttelu huipentui vasta paistettuihin croissantteihin, kaurapuuroon mansikoilla ja mustikoilla, ja edellisillalta ylijääneisiin kekseihin, juustoihin ja viinirypäleisiin. Jos väitän, että istuimme 24 tunnin aikana 6 tuntia ruokapöydässä, en varmaankaan ihan kamalan paljon valehtele!
Photograph jalmariunilla by iidapaavola92 on 500px
Jalmarille tämä viikonloppu oli rankka, kun pieni mökkimme oli täynnä iloisia ja kovaäänisiä naisia!

1 kommentti :

veera kirjoitti...

Voi kisua, näyttää aivan samalta kuin meidän koira kun on käynyt vieraita :D