24.7.2015

JÄNNITTÄVÄ AVAJAISPÄIVÄ

Tasan viikko sitten perjantaipäivä oli täynnä jännitystä. Kiirettä ja tekemistä riitti kun rakensimme aitoja, siivosimme pihaa, laitoimme ruokaa, somistimme uutta myymälää ja yritimme saada kaiken ajoissa valmiiksi. Onneksi ystäviltämme löytyy talkoohenkeä, eikä kaikesta tarvinnut selviytyä yksin. Illan koittaessa kävin vielä keräämässä tien penkalta suuret kimput kukkia juhlapaikalle. 
Lauantaiaamuna jatkoimme hyvin nukutun yön jälkeen hommia. Olimme ilmoittaneet pajan ja myymälän avajaisten alkavaksi klo 10, joten kovin paljon aikaa ei ollut. Kyseisellä kellonlyömällä nokipannukahvi oli kuitenkin keittymässä ja tuvassa puuhellalla hauduteltua neljänviljan puuroa ja uuniomenhilloa tarjoiltiin jo ensimmäisille. Olin itse kolme päivää paistanut nyhtöpossua ja edellisenä iltana käsipelin raastanut anopin kanssa kaali-porkkanasalaattia 200 vieraalle, joten koin luonnolliseksi paikaksi olla tarjoilemassa ruokia. Koska olimme jakaneet kaikille avointa kutsua pitkin kyliä, oli mahdotonta sanoa etukäteen kuinka paljon saamme kävijöitä, mutta ruokaa oli tarpeeksi ja se sai paljon kehuja. Loppujenlopuksi tapahtuma oli oikein onnistunut, aurinko paistoi, musiikkiyhtye esiintyi useaan kertaan loistokkaasti ja halukkaat pääsivät Hanna-mummun öljyhierontaan. 
Yllä olevan kutsun olisin tietenkin teille voinut jakaa etukäteen, mutta eihän siinä kiireessä ja tohinassa ehtinyt ajatella sellaisia! Tuossa kuitenkin on nyt osoite, josta löytyy sekä paja että myymälä, joka on avoinna aina kun joku on kotona. Palsanpuron Pajan löytää myös Facebookista (KLIK). Kotisivut ovat tekeillä ja nettikauppakin aukaistaan jossain vaiheessa. Yhteyttä voi ottaa Facebookissa tai laittaa sähköpostia osoitteeseen palsanpuronpaja@hotmail.com.

Mutta jotta tämä postaus ei aivan menisi pelkäksi mainostamiseksi, esittelen teille hieman myymälää! Yleisluontoisia kuvia saan toivottavasti vielä tämän vuoden puolella, kun saan lainaksi tarkoitukseen sopivan objektiivin. Omilla vehkeilläni noin pientä tilaa on mahdoton kuvata, joten olen päättänyt olla edes yrittämättä. 
Photograph avajaiset by iidapaavola92 on 500px

Photograph avajaiset by iidapaavola92 on 500px

Photograph avajaiset by iidapaavola92 on 500px

Photograph avajaiset by iidapaavola92 on 500px

Photograph avajaiset by iidapaavola92 on 500px

Photograph avajaiset by iidapaavola92 on 500px
Yllä olevasta kuvasta pitänee mainita sellainen asia, että virkkausintoni on johdattanut minut koukkimaan ohuista langoista pienillä koukuilla siroja pitsejä ja tällaisia korvakoruja. Niistäkin voi kysellä pajan facebookissa ja voin ottaa yksittäiskuvia jos jotakuta kiinnostaa.

2 kommenttia :

Sinimarja S kirjoitti...

Ihania korvakoruja! Mä ainakin haluan tuollaiset!😊

Iita kirjoitti...

Muistan tämän! (: