25.7.2015

AHVENLAMMEN ROMPETORI

Tänään kiertelimme Sepän ja anopin kanssa Ahvenlammen rompetorilla kolme tuntia. Kohdalle sattui kaunis päivä, eikä väkeä ollut liikaa mikä teki kiertelystä miellyttävää. En ole varmaan vuoteen päässyt samanlaiseen shoppailunmakuun kuin tänään, mutta onneksi budjettini oli vain 60€. Hypistellessäni mitä ihanimpia kuppeja ja purnukoita ajatuksissani kävi (minulle hyvinkin tavanomainen) kysymys: "Tarvitsenko tätä oikeasti?". Tänään yritin vain sysätä tuon ajatuksen syrjään ja ostaa sitä mitä halusin, välittämättä siitä tarvitsenko sitä oikeasti.
Photograph rompetori by iidapaavola92 on 500px
Ensimmäinen ostokseni oli kaulakoru, jota en todellakaan tarvitse ja jota todennäköisesti tulen käyttämään pari kertaa vuodessa, mutta onhan se nätti! Pienen kaupankäynnin päätteeksi hintalapun neljästä eurosta sain tingittyä yhden euron pois. 
Photograph rompetori by iidapaavola92 on 500px
Teekuppeja minulla on jo puolelle tusinalle, mutta sieviä kahvikuppeja ei lainkaan. Haluaisin kerätä saman kokoisia, mutta erilaisia kuppeja. Tämän kupin (joka myöhemmin osoittautui Arabian kahvikupiksi) hinnaksi jäi vain 1€. Toisaalla samaa kuppia lautasen kera myytiin 10 eurolla. 
Photograph rompetori by iidapaavola92 on 500px
Seppää muistin ostamalla hänelle tulitikkuaskin. Tämä maksoi 2€, mutta onhan se eroottisuudestaan huolimatta kaunis. 
Photograph rompetori by iidapaavola92 on 500px
Puheissa on jo useamman kuukauden ollut ostaa hyvä valurautapannu, sillä teflonpintainen paistinpannumme vetelee viimeisiään. Rompetori oli täynnä ruosteisia valurautapatoja ja -pannuja, mutta erään teltan lattialta löytyi rasvattu ja hyväkuntoinen pannu vain kymmenellä eurolla. Eihän sitä tilaisuutta voinut jättää käyttämättä!
Photograph rompetori by iidapaavola92 on 500px
Eräs rouva myi erivahvuisia pellavalankoja. Valitsin ohuinta ja paksuinta vyyhdit. Yhteensä nämäkin vain 10€
Photograph jalmaripellava by iidapaavola92 on 500px
Langoista oli tarkoitus tehdä pellavapitsiä ja Sepälle selänpesin, mutta Jalmari oli sitä mieltä että ne ovat erinomainen tyyny. 
Photograph taulutblog by iidapaavola92 on 500px
Photograph taulutblog by iidapaavola92 on 500px
Viimeinen ja paras löytö oli sarja tauluja, joissa on eläinvauvoja. Neljän hellyyttävän taulun yhteishinta oli 15€, mutta tingin muutaman euron sillä kahdesta taulusta oli lasi rikki ja ne tulisi vaihtaa. Yhden taulun hinnaksi jäikin vain 3€, mikä ei mielestäni ole juuri mitään. 

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania löytöjä oletkin tehnyt! Mun suosikkini noista on ehdottomasti tuo tulitikkurasia! Sen olisin itsekin ostanut! myös kuppi on aarre ja idea kuppikokoelmasta on mainio. Yritän pitää silmäni auki,kun kuljen maailman turuilla ja toreilla,jos vaikka silmiini osuisi jotain kokoelmiisi sopivaa...Terveisiä Järvensivusta...

Iita kirjoitti...

Kiitos äiti! (: