2.8.2014

NOIN SIINÄ KÄY KUN TAHTOO OMISTAA!

Koko loman ajan olen ollut "reissun päällä". Sen aikana olen huomannut, miten vähällä ihminen oikeastaan tuleekaan toimeen, ja miten paljon itselläkin on turhaa tavaraa ja aivan liikaa vaatteita. Olen viimeisen kuukauden ajan kuljettanut mukanani Ikea-kassillisen verran vaatteita, joilla olen pärjännyt vallan mainiosti, ilman minkäänlaista vaatekriisiä!

 Omistaminen merkitsee vain huolia ja matkalaukkuja, joita joutuu raahaamaan mukanaan.
- Pikku Myy 

Vaikka minusta tuli eilen (1.8.) virallisesti Saarijärven asukas, työt täällä etelässä vielä jatkuu kuukauden, ehkä kaksi. En nimittäin ole saanut Saarijärveltä töitä. Pieniä bisneksiä on suunnitteilla, mutta jääkööt ne sitten myöhemmin kerrottavaksi.

Ja koska juuri taivastelin sitä, miksi ihmisillä on niiiin paljon tavaraa, kerronpa teille että löysin kirpputorilta aivan tosi kaunista tapettia kolme rullaa kahdeksalla eurolla. Toki seuraava talvi menee vielä poikamiesboksissa, jota olen yrittänyt siivota ja saada enemmän mieleisekseni, mutta ensi kesänä rahatilanteen salliessa alamme pikkuhiljaa remontoimaan punaista taloa. Ehkä tämä kaunis siniraitainen tapetti löytää paikkansa hyväksynnän jälkeen tuvasta, olohuoneesta tai eteisestä. blogiin1
Elokuu on vasta alkanut, mutta huomaan haaveilevani jo syksyn lempeistä päivistä ja pimeistä illoista. Ruskasta, kynttilöistä, ihanan tuoksuisesta vesisateesta. Että saa pukea enemmän päälle eikä kokoajan ole näin tuskaisen kuuma. Ja leipomisesta myös kotona, sillä tänä syksynä aion opetella leipomaan leivät hapanjuureen! IMG_4030pienempi kuvakesäblogiin

1 kommentti :

Kat von Yvon kirjoitti...

Huomannut myös sen, kuinka ihmisellä osaakin olla paljon ylimääräistä tavaraa.. :D saas nähdä kuinka paljon multakin lentää tavaraa roskiin ym. kun muutto edessä lokakuun lopulla.