27.9.2014

ILTAPUHDE

Nyt on hyvä puhua nykyisistä työkuvioista. Sain täältä Saarijärveltä työpaikan paikalliselta leipomolta kahvilan tätinä. Minulla kävi äärimmäisen hyvä tuuri. Hain osa-aikatyötä, sillä koin etten tässä vaiheessa elämää halua tehdä töitä täyspäiväisenä. Näin syrjässä maaseudulla elinkustannukset ovat mitättömät verrattuna vaikkapa Hyvinkään aikoihin. Silloisella vuokralla katan tällä hetkellä koko elämiseni!

Työ ei ole koskaan ollut minulle intohimo, eikä minulla ole ollut tarvetta edetä uralla. Se on vain keino saada rahaa välttämättömyyksiin. Minulla ei ole koskaan ollut unelma-ammattia jossa haluaisin kokoajan kehittyä vaan ennemminkin kokeilen vähän kaikkea, opettelen erilaisia asioita ja sitten kyllästyn ja innostun taas jostain uudesta. Tätä tapahtuu sekä töissä että vapaa-ajalla harrastusten parissa. 

Uutena innostuksena olen kotona alkanut näpertelemään iltapuhteiksi punoskoruja. Näitä on myytävänä paikallisessa lähipuodissa, mutta tottakai teen myös mittatilaustyönä ja postitan asiakkaalle. Eli jos jollakulla mielenkiinto syttyy näistä muutamasta kuvasta, minulle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen iida.paavola@hotmail.fi. 
Saatanpa tehdä tänne blogin puolellekin sivun erilaisista korumalleista, jos kiinnostusta löytyy! blogiin2
blogiin11
blogiin4
blogiin3

9 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Nostan hattua sille, että uskallat esittää julkisesti "radikaalin" suhtautumisesei työntekoon. Tuntuu, että monia järkyttää suunnattomasti, jos joku sanoo ääneen, ettei 40 tunnin työviikko kiinnosta ja että työ ei ole itseisarvo.

Ehkä se on sitä, ettei kaikilla ole mahdollisuutta itse valita toisin tai ei ole uskallusta valita toisin. Hienoa kuitenkin, että sinulla on tämä mahdollisuus :)

Iida Paavola kirjoitti...

Kiitos todella paljon kommentistasi, se lämmittää mieltä. (:

Tämä aihe tosiaan jakaa mielipiteitä hyvin paljon. Jotkut pitävät minua ihan tyhmänä, koska työttömänä saisin tukia enemmän kuin mitä nyt tienaan tekemällä muutamaa tuntia päivässä töitä. Mutta minä tarvitsen säännöllistä tekemistä arkipäiviini, sillä pääni ei kestä jouten oloa.

Anonyymi kirjoitti...

Mua ainakin kiinnostais tarkempi postaus noista koruista!

Nea kirjoitti...

Ihania koruja!! Toivon myös tarkempaa postausta niistä :--)

Iida Paavola kirjoitti...

Voi kiva että korut sai näin hyvän vastaanoton. Tästähän tuleekin sitten ensimmäinen lukijoiden toivoma postaus tai muutos tähän blogiin (:

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömän hienosti olet aikasi käyttänyt! Jatka samaan malliin! Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa!Terveisiä Järvensivusta!

Iida Paavola kirjoitti...

Kiitos Äiti! :)

Helmi kirjoitti...

Tosi hienoja koruja! Mä harrastin hopeatöitä vielä pari vuotta takaperin ja tunnistinpas vielä ainakin jokaisen tyylin noista! :D

Iida Paavola kirjoitti...

Voi kiva! Minunkin olisi tarkoitus jossain vaiheessa ottaa hopea työstääkseni (: