28.12.2014

JOULULAHJOJA

Aloitin joululahjojen valmistelun jo hyvissä ajoin ennen joulukuuta. Halusin tehdä mahdollisimman paljon itse. Vanhemmat, isovanhempani ja kummisetäni saivat aattona leivottua "terveysleipää", jonka juuren olin saanut pari kuukautta sitten eräältä kyläläiseltä.

Kummilapseni, vajaan vuoden ikäinen Evelin-tyttö, sai tällaisen herttaisen paketin, jonka sisältä paljastui itse virkatut töppöset. Ne saattoivat hieman olla vielä liian suuret, mutta parempi niin kuin liian pienet.
Photograph Evelinenlahja by iidapaavola92 on 500px
Sepän siskolle löysin kirkolta Iitan lähipuodista hauskat korvakorut ja Anttilan sisustusosastolta kyltin. Lahjan saaja muutti syksyn aikana ensimmäiseen omaan kotiin poikaystävänsä kanssa, joten tämä sopi mielestäni heille paremmin kuin hyvin!

Photograph Enninlahja by iidapaavola92 on 500px
Uusille ja vanhoille ystävilleni tein kahdenlaisia lahjoja. Ostin lasipurkkeja, jotka täytin suklaa- ja kaurakeksien kuiva-aineilla ja lisäsin purkin kylkeen kortin jossa oli leivontaohje. Alla olevassa kuvassa on itse tehtyä kaakaojauhetta ja piparminttutankoja ja vaahtokarkkeja koristeeksi.
Photograph blogiinmuok by iidapaavola92 on 500px

Lopuksi vielä minun saamani lahjat. Kuvassa olevat huopatossut olivat ehdoton lemppari. Näitä minulla onkin hieman eri mallisina useampi pari, mutta olen sitä mieltä ettei niitä voi olla koskaan liikaa! Sain myös ihanan tumman lampaantaljan, joka saa vielä odottaa paikkaansa. Näytin taljaa Jalmarille, joka hetken aikaa haisteltuaan alkoi tuhota sitä raivoisasti. Talja saa siis vielä odottaa sitä päivää kun sille löytyy mukava ja turvallinen paikka. Lahjoja tuli tänäkin vuonna hirvittävä määrä erilaisista lahjakorteista seitsemään rasialliseen makeisia, mutta tässä olivat omat lempilahjani.
Photograph töppöset by iidapaavola92 on 500px

3 kommenttia :

Anna kirjoitti...

Voi miten suloisia lahjoja, ihanat nuo tossut! Mä itse asiassa tein kans vähän samantyyppisiä kaakaopurkkeja, noi on varsinkin näin kiireisenä opiskelijana kivoja kun ne saa aikaseksi suhteellisen halvalla ja nopeasti, mutta kuitenkin lahjan saajalle tulee semmonen olo että häntä on ajateltu, kun on tehty ite eikä oo vaan haettu kaupasta jotain pientä halpaa.. :) Ihanan oloinen blogi sulla, jään seurailemaan!

Iida kirjoitti...

Kiitos Anna kommentistasi (: Tuosta kaakaosta tulikin hyvää palautetta, oli maistunut!

Maria Rättö kirjoitti...

voi eii ihana blogi :) Täytyy jäädä seurailemaan! Ja nam reseptejä!

marialiciousblog.blogspot.fi