15.12.2014

PRINSESSAMÖKKI

Työkaverini näki myyntiin tekemäni piparkakkutalot ja -kuuset, ja pyysi minua tekemään tyttärelleen jouluisen maiseman pinkein koristein. Tästä tulikin ihan uniikki versio!blogiinmökki1 blogiinmökki2
Joulupuuhastelut minulla on pitkällä. Olen jo kuukausi sitten leiponut niin paljon pipareita ettei enää huvita ja suurin osa lahjoistakin on jo paketoitu. Tänä vuonna olen tehnyt lähes kaikki lahjat itse ja kaupasta olen hakenut vain materiaaleja. Myös puuhasteluhuoneen remontti etenee hurjaa vauhtia ja tarkoitus olisi saada se jotakuinkin valmiiksi jouluun mennessä. Ehkä sitten saisimme joulusiivouksen tehtyä ja voisin vähän myös sisustaa..

5 kommenttia :

Kettu kirjoitti...

Ihana! :>
Minäkin olen lahjat itse tehnyt (ja vielä vähän kesken ompelua). Sen sijaan piparkakuista en ole vielä tarpeekseni saanut, vaan odotan hurjasti sitä että joululoma alkaa ja saan rakentaa piparkakkutalon. Se on kyllä valtavan kivaa puuhaa. Minun tekeleestäni kyllä tuskin tulee yhtä kaunis ja siisti kuin tuosta sinun tekemästäsi :')

Heidi kirjoitti...

Oi miten hurmaava mökki! :)

http://more-than-we.blogspot.fi/

Iida kirjoitti...

Oi kiitos kauniista kommenteista (:

Heidi A. kirjoitti...

Oi, ompa kaunis piparkakkutalo. Toi koristelu on aivan ihana, varsinkin kuusessa. :) Sulla on tosi mukavanoloinen blogi. Tosi kiva ulkoasu, kirjotat hyvin ja hyvänlaatuiset kuvatkin löytyvät. :) Tykkään !

Iida kirjoitti...

Kiitos Heidi! (: