12.1.2015

INNOKKAILLE LEIPUREILLE

Hei leipuriystäväni, jos teille ei jo tule kotiin Herkku Leivonta -lehteä niin äkkiä tilaamaan. Vuoden ensimmäinen numero löytyi tänään postilaatikosta ja voi sitä onnen määrää! Luen tämän lehden aina moneen kertaan kannesta kanteen, enkä ikinä kyllästy. Vaikka loppupeleissä leivon aika vähän kotona ja läheskään kaikkia lehden reseptejä ei tule testattua, niin silmänruokaa tämä lehti tarjoaa. Kuvat ovat niin kovin kauniita.
Photograph blogiink by iidapaavola92 on 500px
Lehdessä ei ole mainoksia (joita monissa naistenlehdissä on ihan kamalasti), vaan ohjeita on paljon. Jokaisessa numerossa on herkullisia kakkuja ja torttuja, kauden leivonnaisia pienellä twistillä, suolaisia leivonnaisia ja leipäohjeita. Lehdestä löytyy aina helppoja käytännönvinkkejä, miten onnistua leipomuksissa parhaiten, sekä kysymyspalsta! Yhdelle sivulle on myös aina kerätty leivontatrendien "kuumimmat" jutut, välineet ja koristeet. Parasta ohjeissa on se, että ne on tehty suomalaisille. Olen törmännyt pariin kertaan lehtiin, joissa käytetään vaikeasti saatavia raaka-aineita tai kummallisia yhdistelmiä jotka eivät sovi suomalaiseen suuhun tai leivontakulttuuriin. 
Photograph blogiink by iidapaavola92 on 500px
Voitte vain kuvitella kuinka vesi herahtaa kielelle katsellessa noita ihania leivonnaisia.. Ja minä yritän päihittää makeanhimoa appelsiinilla! Herkkulakko on pitänyt hyvin, vaikka se onkin vaatinut silloin tällöin nuuhkaisun konvehtirasiasta... 
Photograph blogiink by iidapaavola92 on 500px

Ei kommentteja :