5.1.2015

LUPAUS

Teittekö uuden vuoden lupauksia?

Minulle niistä on aina tullut vain pahaa mieltä, sillä lupausten epämääräisyydestä johtuen en ole ikinä pysynyt niissä. Tänä vuonna en luvannut laihduttaa kesään mennessä 10kg tai aloittaa säännöllistä liikuntaharrastusta, vaan lähestyin asiaa syömisen kannalta ja hyvällä porkkanalla. Olen mahdottoman perso makeille herkuille ja olenkin luvannut itselleni herkuttomasta tammikuusta 100€ vain itseni hemmotteluun tai asioihin joita venytän oman hyvinvointini vuoksi liian pitkään. Pitäisi käydä hammaslääkärissä ja pitäisi ostaa uudet silmälasit, pitäisi, pitäisi, pitäisi... Sille rahalle löytyy aina jotain muuta "parempaa" käyttöä.

Helmikuun lupauksen laadin myöhemmin riippuen siitä kuinka hyvin selviän ensimmäisestä kuukaudesta. Ehkä saan syödä herkkuja kerran viikossa, pari kertaa kuukaudessa tai vain tarjottuna. Itseäni helpottaen, tai sitten tammikuun herkuttoman helppoudesta johtuen (uskoisko tuota?) jatkan samalla herkuttomalla linjalla. Sen näkee sitten! Pienin askelin eteenpäin ja repsahduksista huolimatta yritän jatkaa.

Lisämotivaattorina tässä toimii myös Sepän lupaus; hän maksaa minulle 10€ jokaisesta laihdutetusta kilosta.

Tsemppiä minulle ja muille lupautuneille!
Photograph salomoniida by iidapaavola92 on 500px

5 kommenttia :

Tiina kirjoitti...

eihh nyt muistutit tosta hammaslääkäristä voiei!!! Toi 100e juttu on kyl ihan huisi, voisin ehkä melkeen alottaa ite vastaavan jutun, karkin nyt jättää helposti pois mutta suklaa ja lidlin paistopiste voiei:D

http://chaasingthesun.blogspot.fi

Iida kirjoitti...

Juu, kyllä aina jostain yksittäisestä pienestä voi luopua hetkeksi, mutta nyt kun sitä sokeria ei saa oikein enää mistään.. Kääk! Viinirypäleitä on mennyt jo muutama rasiallinen. :D

paljaatvarpaat kirjoitti...

Tsemppiä! Pienin askelin se lähtee, mutta noin konkreettinen lupaus on tosi hyvä ja mahdollinen saavuttaa :) Itsekään en lupaillut tänä vuonna mitään suuria. Ehkä pitäisi kokeilla kuukausittain vaihtuvaa lupausta! Jos onnistuisi paremmin.

Heidi kirjoitti...

+ Sun blogi on just sellanen, mistä tykkään lujasti! sopivasti tekstiä ja hyvät kuvat. Ulkoasu sopivan simppeli, muttei tylsä. Aiheet vaihtelee :)

- Pientä moitittavaa kuitenkin se, että alaalla olevat tunnisteet yms on tollalailla "suuresti" ne voisi jotenkin muuten muokata, mutta pikku vikoja vain.. :)

http://more-than-we.blogspot.fi/

Noora kirjoitti...

En tehnyt lupauksia. Mulla ne ei yleensä pidä ja on muutenkin aivan mahdottomia.
Paitsi aion vihdoinkin käydä kampaajalla tänä vuonna. Mutta tuo on tuommoinen höpölupaus.